Vi søker servitører, tilkallingsvikarer, nattevakter, resepsjonister, kantinemedarbeidere og hotellmedarbeidere

Stillingene er ledige i Moss og Oslo.

Conluo ble startet i 2009 og består i dag av 4 bedrifter med 250 ansatte og ca 120 millioner kroner i omsetning. Conluo Mat er i rask vekst og vi dekker hele eiendomsservice-sektoren og tilbyr tjenester som renhold, matservering i forskjellige former, vaktmester, resepsjon osv. Våre kontorer er i Oslo, Askim, Fredrikstad og Råde. Conluo er ISO-9001 sertifisert, Miljøfyrtårn, medlem av NHO Service og Handel, og Gaselle-bedrift 4 ganger. Vi har fokus på medarbeider-utvikling og et planlagt utdanningsløp for alle ansatte. Velkommen til et ambisiøst miljø hvor det skjer mye og mulighetene er mange.

Vi kan love gode karrieremuligheter i et spennende selskap i rask utvikling, med et godt arbeidsmiljø og mange hyggelige kolleger.

Stillingene:

Det er for tiden flere stillinger ledige i Conluo Mat AS. Vi ønsker å ansette fortløpende. Arbeidsplassene Hotell Jeløy Radio i Moss på et av våre produksjonskjøkken Råde eller Oslo, små og store kantiner flere steder i Oslo og Moss. Vi har behov for spesielt tilkallingsvikarer, men ser også etter kokker, serveringspersonell i fast stilling, nattevakter, resepsjonister og kantinemedarbeidere.

Vikarstillingene gir store muligheter for fast ansettelse.

Ønskede kvalifikasjoner:

Fagbrev/faglært med erfaring vil være en fordel, men ingen betingelse.

Er selvstendig og jobber bra i team

Kreativitet og engasjement

Liker travle dager

Jobbe godt i team

Vi ser etter følgende egenskaper:

– Faglig dyktig

– Kreativitet og ekte matglede

– Strukturert og trives med høyt arbeidstempo

– Stå på vilje og godt humør

– Evnen til å motivere og samarbeide med sine kollegaer

Søknad sendes: unni@conluo.no

Ytterligere opplysninger hos Unni Bjørgesæter: Tlf 45 86 00 00

Vi ønsker å være fremoverlente og skal hele tiden være blant de første i vår bransje til å ta i bruk ny teknologi. Dette dreier seg for eksempel om digitalisering av rutiner og prosesser samt robotisering av arbeidsoppgaver.