Lunsj på jobben - levert på døra

Egen webside for Lunsj på døra her.

Få lunsjen rett på pulten hver dag før kl 11. Dette er f.eks.  et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine, eller deg som er lei av den kjedelige matpakka. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby en innholdsrik meny med varmretter, salater, saftige blingser m.m. Vi tilpasser oss deg. Om dere er 10 eller 300 personer – ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker i en app hver dag.

Sjekk ut nettsiden for Lunsj på Døra

Sunn og bærekraftig mat - klar når du skal spise lunsj

Conluo ønsker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk. Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere.

Delikatesser til lunsj

Ring oss og vi blir enige om hva dere vil ha til lunsj.  Våre kokker har lang erfaring med å produsere delikat og sunn mat med spennende smaker som våre sjåfører leverer rett på døra før lunsjtid hver dag.

La oss få gi dere en prøveperiode helt uten forpliktelser. Vi har opparbeidet oss mange fornøyde bedriftskunder i hele Oslo og Viken og sender også gjerne over referanser på forespørsel. 

Ta kontakt for mer informasjon om meny og våre rutiner i forbindelse med leveranse av lunsj. 

Delikatesser til lunsj