Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning tilpasset dine ønsker!

KANTINESERVICE

Hvem passer vår kantine-service for?

Våre kantiner passer for alle bedrifter som ønsker å tilby sine medarbeidere en veldrevet kantine der sunn, god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Conluo er en kantineleverandør som har fokus på gode råvarer av høy kvalitet, som tar hensyn til kundens ønsker og ikke minst miljøet.

Who is our canteen service for?

Vi i Conluo leverer sunn og hjemmelaget mat, og har de høyeste krav til råvarer.

PERSONALRESTAURANT

Hvem passer personal-restaurant for?

En personalrestaurant har gjerne større utvalg, utvidede åpningstider og et mer luksuriøst preg. Ikke minst gir det muligheten til å skaffe potensielle kunder utenfor byggets fire vegger. Valget mellom tradisjonell kantine eller personalrestaurant kommer an på hva du og dine ansatte ønsker, men også hva som er mest fornuftig økonomisk.

Hvem passer personal-restaurant for?

LUNSJ LEVERT PÅ DØRA

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Om dere er 10 eller 30 personer – ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker.

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!