Den beste kantineservicen

Conluo tilbyr komplett lunsjservice. Vi tilbyr både personalrestauranter og enklere kantinedrift. Nytt i år er at vi leverer lunsj på døra, uansett hva slags lunsjtilbud dere har på kontoret.

Personalrestaurant

Hvem passer personal-restaurant for?

En personalrestaurant har gjerne flottere utvalg, utvidede åpningstider og et mer luksuriøst preg. Valget mellom tradisjonell kantine eller personalrestaurant kommer an på hva du og dine ansatte ønsker, men også hva som er mest fornuftig økonomisk.

Kantine og personalrestaurant

Kantineservice

Hvem passer vår kantine-service for?

Våre kantiner passer for alle bedrifter som ønsker å tilby sine medarbeidere en veldrevet kantine der sunn, god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Conluo er en kantineleverandør som har fokus på gode råvarer av høy kvalitet, som tar hensyn til kundens ønsker og ikke minst miljøet.

Hvem passer vår kantine-service for?

Lunsj levert på døra

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til bedrifter som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av god kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater, påsmurt og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Er dere bare 15 stk på kontoret den ene dagen og 50 en annen? Ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker.

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

Møtemat

Catering/møtemat

Vi leverer møtemat/catering i Oslo og Viken til små og store samlinger. Conluo møtemat benytter råvarer av god kvalitet og kan tilby varmretter, salater, påsmurt og matpakker. Vi kan også skreddersy menyer til spesielle anledninger, som for eksempel fest eller bursdag på kontoret. Våre medarbeidere sørger for at festen blir topp med god mat og lekker anretning. Vårt team av fantastiske kokker kommer fra mange ulike bakgrunner og vi lager hjemmelaget tradisjonsmat fra hele verden.

Hvem passer vår kantine-service for?

Vi har lansert lunsj levert på døra! Sjekk det ut her: