Personalrestaurant

Sammenlignet med den tradisjonelle kantinen, har en personalrestaurant et større fokus på at opplevelsene og “insta-øyeblikkene” skal være tilstede. Interiøret er gjennomført og utvalget i restauranten er i utgangspunktet ikke større, men maten skal ha en større WOW-effekt. Det er gjerne utvidede åpningstider da dagens arbeidsvaner er mer flytende.

Conluo forstår behovene knyttet til en personalrestaurant, og er godt rustet til å levere alle ønsker dere måtte ha. Etter en grundig behovsavklaring vil vi komme med et forslag, og konkretisering av servicenivået på tjenestene som leveres. Vi har kokker som setter opp menyer og velger ut råvarer, og medarbeidere som bidrar med tilberedning og delikat presentasjon av maten. Engasjerte og faglærte medarbeidere er avgjørende for at personalrestauranten skal møte gjestenes forventninger. Vi kurser våre medarbeidere jevnlig og sørger for at vi er oppdatert på de siste trendene. Vi i Conluo mener at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder.

Personalrestaurant

Hvem passer personal-restaurant for?

Personalrestaurant passer for alle bedrifter som ønsker å tilby sine medarbeidere et lunsjtilbud der sunn, god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Lunsjen er ment for å være et sosialt og hyggelig avbrekk i arbeidstiden. Vi jobber aktivt for å skape et hyggelig arbeidsmiljø.

Hvem passer personal-restaurant for

Fornøyde og kompetente medarbeidere - En hemmelig ingrediens

Engasjerte og faglærte medarbeidere er avgjørende for at personalrestauranten skal møte gjestenes forventninger. Vi kurser våre medarbeidere jevnlig og sørger for at vi er oppdatert på de siste trendene. Vi i Conluo mener at fornøyde medarbeidere gir fremragende mat og fornøyde kunder.

For deg som oppdragsgiver betyr dette mer produktive og positive medarbeidere.

Vi har opparbeidet en solid portefølje med oppdragsgivere og referanser i Oslo og Viken, og er det naturlige valget for deg som ønsker kvalitet.

Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere. Ta kontakt i dag, så skreddersyr vi en personalrestaurant tilpasset dine ønsker.

Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere. Ta kontakt i dag, så skreddersyr vi et konsept tilpasset dine ønsker.

Våre personalrestauranter gir dine ansatte den beste lunsjopplevelsen.

Kantineservice

Hvem passer vår kantine-service for?

Vår kantine passer for alle arbeidsplasser som ønsker en veldrevet kantine der god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Conluo er en kantineleverandør som har råvarer av høy kvalitet, som tar hensyn til kundens ønsker, og som serverer variert, god og hjemmelaget mat.

Hvem passer vår kantine-service for
Lunsj levert på døra

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Er dere bare 2 stk på kontoret og 30 en annen? Ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker.

Lunsj levert på døra