Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere. Ta kontakt i dag, så skreddersyr vi vårt konsept innen møtemat tilpasset dine ønsker.

Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere.

Kantineservice

Hvem passer vår kantine-service for?

Vår kantine passer for alle arbeidsplasser som ønsker en veldrevet kantine der god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Conluo er en kantineleverandør som har råvarer av høy kvalitet, som tar hensyn til kundens ønsker, og som serverer variert, god og hjemmelaget mat.

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

LUNSJ LEVERT PÅ DØRA

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Om dere er 10 eller 30 personer – Ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker.

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!