Vi søker kokker, nattevakt hotell, kantine-medarbeidere, hotellmedarbeidere og vikarer
Stillingene er ledige i Østfold, Akershus og Oslo.
Conluo ble startet i 2009 og består i dag av 4 bedrifter med 250 ansatte og ca 120 millioner kroner i omsetning. Conluo Mat er i rask vekst og vi dekker hele eiendomsservice-sektoren og tilbyr tjenester som renhold, matservering i forskjellige former, vaktmester, resepsjon osv. Våre kontorer er i Oslo, Askim, Fredrikstad og Råde. Conluo er ISO-9001 sertifisert, Miljøfyrtårn, medlem av NHO Service og Handel, og Gaselle-bedrift 4 ganger. Vi har fokus på medarbeider-utvikling og et planlagt utdanningsløp for alle ansatte. Velkommen til et ambisiøst miljø hvor det skjer mye og mulighetene er mange.
Vi kan love gode karrieremuligheter i et spennende selskap i rask utvikling, med et godt arbeidsmiljø og mange hyggelige kolleger.
Stillingene:
Det er for tiden flere stillinger ledige i Conluo Mat AS. Vi ønsker å ansette fortløpende. Arbeidsplassene vil være på et av våre produksjonskjøkken Råde eller Oslo, små og store kantiner flere steder i Viken-området, eller på Hotell Jeløy Radio i Moss. Vi har behov for både kokker, serveringspersonell, nattevakter, resepsjonister, kantinemedarbeidere og flere vikarer.
Vi kommer til å ansette folk til disse stillingene mesteparten av sommeren og høsten 2022
Ønskede kvalifikasjoner:
Fagbrev/faglært med erfaring vil være en fordel, men ingen betingelse.
Er selvstendig og jobber bra i team
Kreativitet og engasjement
Liker travle dager
Produksjon av catering/selskapsmat
Jobbe godt i team
Vi ser etter følgende egenskaper:
– Faglig dyktig
– Kreativitet og ekte matglede
– Strukturert og trives med høyt arbeidstempo
– Stå på vilje og godt humør
– Evnen til å motivere og samarbeide med sine kollegaer
Søknad sendes: unni@conluo.no
Ytterligere opplysninger hos Unni Bjørgesæter: Tlf 45 86 00 00
Vi ønsker å være fremoverlente og skal hele tiden være blant de første i vår bransje til å ta i bruk ny teknologi. Dette dreier seg for eksempel om digitalisering av rutiner og prosesser samt robotisering av arbeidsoppgaver.