Vinduspuss

I likhet med byggets fasade blir vinduer fort skitne, spesielt på våren når salt og støv virvles opp fra gaten. Profesjonell vinduspuss etterlater ingen skjolder og sørger for god utsikt og innsikt, og uforstyrret naturlig lystilførsel, som er med på å øke trivselen

Conluo tilbyr profesjonell vinduspuss i Oslo og Viken. Vi pusser vinduer på kontorbygg og andre eiendommer, ingen jobb er for stor.  Størrelse på nal og forvask tilpasses størrelsen på jobben. Vi har utstyr av topp kvalitet og profesjonelle vinduspussere. Kvalitet på utstyret og kompetansen til operatørene har stor betydning for hvor raskt og nøyaktig jobben utføres. Vi benytter oss av utstyr som er tilpasset ulike størrelser på vinduene slik at vi kan opprettholde effektiviteten på vår vinduspuss, selv på store og krevende oppdrag.

Er det behov for lift for å pusse vinduene har vi personell som er sertifisert for bruk av lift. Våre medarbeidere er sertifisert for å kunne utføre arbeider i høyden og sikrer seg godt. For oss er det viktig at våre ansatte skal ha det trygt på jobb, og vi kurser jevnlig i arbeidsteknikk og sikkerhet.

Ved behov for eksterne tillatelser til for eksempel bruk av fortau, skilting og omdirigering av trafikk vil vi kontakte de ansvarlige private- eller myndighetsinstansene og sikre alle nødvendige tillatelser.

Vi påtar oss oppdrag innen vinduspuss for bedrifter som er lokalisert i Oslo og Viken.

Hvis dere ønsker fasadevask og rens av takrenner kan vi gjøre dette samtidig og tilby en pakkepris.

Våre ulike renholdstjenester:

Daglig renhold

Daglig rengjøring av næringsbygg og arbeidplasser.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring som normalt bør gjennomføres én til to ganger i året.

Gulvpleie

Slitte gulv kan ofte rehabiliteres. Få gulvene til å se nye ut!

Spesialrenhold

Renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav.

Smittevern og desinfisering

Renhold med fokus på å redusere smitte.

Trappevask for borettslag

Trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Vinduspuss

Utføres høyt og lavt - ute og inne. Vi ordner om nødvendig med tillatelser fra kommune, lift, leie av fortau, sperring av trafikk, skilting osv.

Godt renhold som er fokusert på å redusere smitte er nå enda viktigere enn før!

Conluo er opptatt av engasjerte og dyktige medarbeidere

«Du merker at ledelsen i Conluo virkelig bryr seg om sine ansatte. De står frem i rengjøringsbransjen som en seriøs og engasjert aktør. Folkeuniversitetet ønsker å jobbe med ordentlige og respekterte bedrifter, og det er virkelig Conluo. De har en visjon om hvem de ønsker å være, og gjør alt de kan for å virkeliggjøre denne visjonen.«