Trappevask i borettslag og sameier.

Conluo tilbyr trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken. Å sette bort trappevasken til oss vil heve trivselen i gården. Vi garanterer høy kvalitet på renholdet og vi har en rekke oppdrag for sameier/borettslag. Vi er vant til å organisere denne type oppdrag. Dere får faste renholdere som er grundig opplært og vi utarbeider en renholdsplan tilpasset deres behov – til en konkurransedyktig pris. 

Grundig trappevask

Når vi utfører trappevask for våre oppdragsgivere sørger vi for å rengjøre mer enn bare trappene. For oss består trapper av vegger, gelender, vinduer, lister, heis etc. Vi sørger for at hele trappeoppgangen skinner. Trappene er trossalt noen av de mest populære flatene, og desto viktigere å ha rene.

Kompetent byrå med fokus på miljøet

Conluo Renhold har teamledere, patruljebiler og avdelingsledere på oppdrag mesteparten av døgnet for å løse plutselig oppståtte renholdsbehov og for å bistå ved stort arbeidspress. Vi jobber miljøvennlig med miljøvennlige rengjøringsmidler og vi er Miljøfyrtårn-bedrift. Dette er til hjelp for å utføre skånsom trappevask for våre oppdragsgivere. Alle våre medarbeidere er godt utdannet og gjennomfører relevante kurs, hvert eneste år – nettopp for å øke kvaliteten på sitt daglige arbeid.

 

Høy tilgjengelighet og fleksible arbeidstider

For oss er det viktig å være tilgjengelige. Det kan være perioder i året hvor behovet for trappevask er stort, når årstidene her til lands kan medføre til fuktig og møkkete føre. Vi er alltid tilgjengelig og tilpasser oss etter dine behov for trappevask.

Mer enn bare trappevask for borettslag og sameier

Som et fullservice renholdsfirma tilbyr vi mer enn bare trappevask. Vi sørger for gulvpleie, daglig renhold og vinduspuss.

Conluo er et fullservice rengjøringsbyrå og utfører alt fra trappevask til hovedrengjøring og alle typer gulvpleie hvis borettslaget har behov for det. Vi tilbyr gratis befaring og kommer så med et uforpliktende tilbud.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Conluo Renhold for mer informasjon vedrørende trappevask!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå deg!

Våre ulike renholdstjenester:

Daglig renhold

Daglig rengjøring av næringsbygg og arbeidplasser.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring som normalt bør gjennomføres én til to ganger i året.

Gulvpleie

Slitte gulv kan ofte rehabiliteres. Få gulvene til å se nye ut!

Spesialrenhold

Renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav.

Smittevern og desinfisering

Renhold med fokus på å redusere smitte.

Trappevask for borettslag

Trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Vinduspuss

Utføres høyt og lavt - ute og inne. Vi ordner om nødvendig med tillatelser fra kommune, lift, leie av fortau, sperring av trafikk, skilting osv.

Godt renhold som er fokusert på å redusere smitte er nå enda viktigere enn før!

Conluo er opptatt av engasjerte og dyktige medarbeidere

«Du merker at ledelsen i Conluo virkelig bryr seg om sine ansatte. De står frem i rengjøringsbransjen som en seriøs og engasjert aktør. Folkeuniversitetet ønsker å jobbe med ordentlige og respekterte bedrifter, og det er virkelig Conluo. De har en visjon om hvem de ønsker å være, og gjør alt de kan for å virkeliggjøre denne visjonen.«