Spesialrenhold

Vi er behjelpelig med renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav, og som beveger seg utenfor ordinært renhold. Dette kan for eksempel være renhold av brakker eller brakkerigger, rengjøring etter rehabilitering eller oppføring av nybygg, flyttevask for både bedrifter og privatpersoner, rens av gardiner, fjerning av grafitti og beskytte flater mot graffiti. Vi kan også bidra med levering og etterfylling av sanitærprodukter, rens av tastaturer og telefoner på kontoret og trappevask for sameier og borettslag.

En annen ting vi tilbyr er ventilasjonsrens. Når bygg rehabiliteres blir betongen stående og ventilasjonskanalene kan gjenbrukes, men de må rengjøres innvendig. Vi i Conluo er opptatt av gjenbruk og miljø og håper flere benytter seg av denne løsningen i fremtiden. Kontakt oss for et tilbud hvis du har noen spesielle ønsker. Vi i Conluo kan ta på oss de fleste oppdrag.

Kun miljøvennlige produkter blir tatt i bruk i vårt spesialrenhold. For oss er det viktig å vise hensyn til miljøet. Vi har siden vår oppstart vært en bærekraftig bedrift med fokus på fremtiden.

Vi er tilgjengelige for bedrifter, borettslag og offentlige bygg, og påtar oss oppdrag innen spesialrenhold i Oslo og Viken.

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med spesialrenhold. Vi trenger kun enkle stikkord for å estimere jobben, men tilbyr også gratis befaring!

Våre ulike renholdstjenester:

Daglig renhold

Daglig rengjøring av næringsbygg og arbeidplasser.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring som normalt bør gjennomføres én til to ganger i året.

Gulvpleie

Slitte gulv kan ofte rehabiliteres. Få gulvene til å se nye ut!

Spesialrenhold

Renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav.

Smittevern og desinfisering

Renhold med fokus på å redusere smitte.

Trappevask for borettslag

trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Vinduspuss

Utføres høyt og lavt - ute og inne. Vi ordner om nødvendig med tillatelser fra kommune, lift, leie av fortau, sperring av trafikk, skilting osv.

Godt renhold som er fokusert på å redusere smitte er nå enda viktigere enn før!

Conluo er opptatt av engasjerte og dyktige medarbeidere

«Du merker at ledelsen i Conluo virkelig bryr seg om sine ansatte. De står frem i rengjøringsbransjen som en seriøs og engasjert aktør. Folkeuniversitetet ønsker å jobbe med ordentlige og respekterte bedrifter, og det er virkelig Conluo. De har en visjon om hvem de ønsker å være, og gjør alt de kan for å virkeliggjøre denne visjonen.«