Daglig renhold av næringsbygg

Vi utfører daglig renhold i Oslo og Viken. Daglig renhold innebærer blant annet renhold av gulv og overflater, tømming av søppelbøtter, påfyll av sanitærartikler, rengjøring toaletter, rengjøring av, kjøkken, støvfjerning og smitterengjøring. Renholdet utføres daglig eller regelmessig til fastsatte tider. Vi tilpasser oss etter din timeplan og ditt behov for daglig renhold. En ren og hygienisk arbeidsplass fører til bedre helse, økser trivsel og gir et bedre arbeidsmiljø. 

Daglig renhold etter nordisk standard

NS-INSTA800  er en nordisk standard som angir et system for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet og er godt integrert i våre rengjøringstjenester. Kompetanse innen standarden deles inn i 4 nivåer. Alle renholdere hos oss gjennomfører minimum nivå 2, alle ledere har nivå 3 og vi har medarbeidere som er på kompetansenivå 4.Filosofien vår er enkel – Når våre medarbeidere er fornøyde blir også du som kunde fornøyd.

Siden vår oppstart har vi etablert en bred portefølje med fornøyde oppdragsgivere i Oslo og Viken. Vi er det naturlige valget for deg som forventet topp kvalitet i alle ledd i det daglige renholdet.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå deg med daglig renhold av næringsbygg!

Våre ulike renholdstjenester:

Daglig renhold

Daglig rengjøring av næringsbygg og arbeidplasser.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring som normalt bør gjennomføres én til to ganger i året.

Gulvpleie

Slitte gulv kan ofte rehabiliteres. Få gulvene til å se nye ut!

Spesialrenhold

Renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav.

Smittevern og desinfisering

Renhold med fokus på å redusere smitte.

Trappevask for borettslag

trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Vinduspuss

Utføres høyt og lavt - ute og inne. Vi ordner om nødvendig med tillatelser fra kommune, lift, leie av fortau, sperring av trafikk, skilting osv.

Godt renhold som er fokusert på å redusere smitte er nå enda viktigere enn før!

Conluo er opptatt av engasjerte og dyktige medarbeidere

«Du merker at ledelsen i Conluo virkelig bryr seg om sine ansatte. De står frem i rengjøringsbransjen som en seriøs og engasjert aktør. Folkeuniversitetet ønsker å jobbe med ordentlige og respekterte bedrifter, og det er virkelig Conluo. De har en visjon om hvem de ønsker å være, og gjør alt de kan for å virkeliggjøre denne visjonen.«