Catering og møtemat

Vi leverer møtemat/catering i Oslo og Viken til små og store samlinger. Conluo møtemat benytter råvarer av god kvalitet og kan tilby varmretter, salater, påsmurt og matpakker. Møtemat egner seg for deg som venter kundebesøk eller for et viktig internmøte. Vi kan også skreddersy menyer til spesielle anledninger, som for eksempel fest eller bursdag på kontoret. Våre medarbeidere sørger for at festen blir topp med god mat og lekker anretning. Vårt team av fantastiske kokker kommer fra mange ulike bakgrunner og vi lager hjemmelaget tradisjonsmat fra hele verden.

Vi er det naturlige valget for deg som forventer kvalitet i alle ledd, og som ønsker noe som skiller seg ut. Du kan også benytte oss for kantinedrift eller faste lunsjavtaler, levert på døra.

Lunsjmat brødskivr

Bærekraftig møtemat

Conluo ønsker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk. Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere. Ta kontakt i dag, så skreddersyr vi møtemat eller catering tilpasset dine ønsker.

Siden vår oppstart har vi bistått med sunn møtemat for våre oppdragsgivere, og som helt klart skiller seg ut. Dette har resultert i mange gode referanser i Oslo og Viken.

Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere. Ta kontakt i dag, så skreddersyr vi vårt konsept innen møtemat tilpasset dine ønsker.

Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere.

Conluo er opptatt av engasjerte og dyktige medarbeidere

«Du merker at ledelsen i Conluo virkelig bryr seg om sine ansatte. De står frem i rengjøringsbransjen som en seriøs og engasjert aktør. Folkeuniversitetet ønsker å jobbe med ordentlige og respekterte bedrifter, og det er virkelig Conluo. De har en visjon om hvem de ønsker å være, og gjør alt de kan for å virkeliggjøre denne visjonen.«

Hvem passer vår kantine-service for?

Vår kantine passer for alle arbeidsplasser som ønsker en veldrevet kantine der god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Conluo er en kantineleverandør som har råvarer av høy kvalitet, som tar hensyn til kundens ønsker, og som serverer variert, god og hjemmelaget mat.

Kantinedrift
Hjemlevering

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Om dere er 10 eller 30 personer – Ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker.