Lunsj på jobben - levert på døra

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Om dere er 10 eller 30 personer – ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker.

VI er det perfekte valget for deg som ønsker topp kvalitet og god lunsj!

Lunsj på jobben - levert på døra

Conluo ønsker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk. Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere.

Vi har retter som passer som både lunsj og overtidsmat. Se vår spennede meny her:

Delikatesse-lunsj levert helt smittefritt

Ring oss og vi blir enige om hva dere vil ha til lunsj. Vi
har mange forslag dere kan velge fra, eventuelt kan dere komme med deres eget ønske. Vi er fleksible, men vi kan også sette i gang en meny vi har erfaring med
vil falle i smak for de fleste, hvis dere ønsker dette. Våre kokker har lang erfaring med å produsere delikat og sunn mat med spennende smaker som våre sjåfører leverer rett på døra før lunsjtid hver dag.

 

La oss få gi dere en prøveperiode helt uten forpliktelser. Vi har opparbeidet oss mange fornøyde bedriftskunder i hele Oslo og Viken og sender gjerne over referanser på forespørsel. Du kan trygt stole på oss!

Ta kontakt for mer informasjon om meny og våre rutiner i forbindelse med leveranse av lunsj. Vi er fleksible og har muligheter for tilpasse våre menyer etter dine ønsker!

Lunsjmat brødskivr