Kantinedrift- og service

Vi i Conluo leverer sunn hjemmelaget mat, og vi har de høyeste krav til råvarer. Våre inspirerte medarbeidere brenner for sitt yrke og gjør alt for at du skal føle deg velkommen og ivaretatt. Våre kantiner skal være et sted du kan legge fra deg jobben og kose deg litt ekstra. Samtidig er det viktig å ikke glemme at en sunn og næringsrik lunsj gir energiske og fokuserte medarbeidere.

Kantinedrift med en rikelig og fleksibel meny

Våre kantinemedarbeidere blir styrket gjennom matkurs og oppdateringer av trender i markedet. Conluo ønsker å tilby mangfold og lager hjemmelaget tradisjonsmat fra hele verden. Vi kan tilby alt fra det enkleste lunsjbord, til det mer avanserte med stort utvalg og spennende retter med kortreiste råvarer.

Hvis dere ønsker kan vi bli enige om menyen sammen, vi er der først og fremst for å gi våre kunder det de ønsker. Vi lytter til kundene våre og tilpasser oss deres ønsker og behov.

Vi har siden vår oppstart bistått med kantinedrift og er det naturlige valget for deg som forventer kvalitet og måltider med gode råvarer. Vi er tilgjengelig for bedrifter og næringslokaler i Oslo og Viken. Hos oss finner du dedikerte servicemedarbeidere og kokker som bringer gode holdninger og serviceinnstilling overfor deg som oppdragsgiver.

Conluo kantine utvalg

Bærekraftig drift av kantine

Bærekraftig og miljøvennlig matproduksjon er sentrale nøkkelord i vår kantinedrift, og vi gjør vårt ytterste for å begrense matsvinn. Det viktigste for oss er kvalitet i alle ledd, noe som igjen bidrar til at våre medarbeidere er fornøyd og trives på jobb. Med kantinedrift fra Conluo er du garantert en kantine med god, variert og næringsrik mat, i tillegg til dyktige og fornøyde medarbeidere. Ta kontakt, så skreddersyr vi en kantineløsning tilpasset dine ønsker.

Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning tilpasset dine ønsker!

Hvem passer vår kantine-service for?

Våre kantiner passer for alle bedrifter som ønsker å tilby sine medarbeidere en veldrevet kantine der sunn, god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Conluo er en kantineleverandør som har fokus på gode råvarer av høy kvalitet, som tar hensyn til kundens ønsker og ikke minst miljøet.

Kantinedrift

Vi i Conluo leverer sunn og hjemmelaget mat, og har de høyeste krav til råvarer.

Conluo er opptatt av engasjerte og dyktige medarbeidere

«Du merker at ledelsen i Conluo virkelig bryr seg om sine ansatte. De står frem i rengjøringsbransjen som en seriøs og engasjert aktør. Folkeuniversitetet ønsker å jobbe med ordentlige og respekterte bedrifter, og det er virkelig Conluo. De har en visjon om hvem de ønsker å være, og gjør alt de kan for å virkeliggjøre denne visjonen.«

Hvem passer personal-restaurant for?

En personalrestaurant har gjerne større utvalg, utvidede åpningstider og et mer luksuriøst preg. Ikke minst gir det muligheten til å skaffe potensielle kunder utenfor byggets fire vegger. Valget mellom tradisjonell kantine eller personalrestaurant kommer an på hva du og dine ansatte ønsker, men også hva som er mest fornuftig økonomisk.

Med vårt nye tilbud kan du få lunsj levert rett til kontoret!

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Om dere er 10 eller 30 personer – ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker.

Hjemlevering