Renhold og smittevask på offentlige steder

Etter lang tid med hjemmekontor er det nok flere av oss som savner det å være på kontoret og andre offentlige steder. Det er nok også flere av oss som angrer på at man ikke satt mer pris på de tilfeldige møtene man hadde med andre mennesker rundt om i hverdagen. Men slik vi alle har fått med oss er det høy risiko for smitte der det samler seg flere mennesker.

For at man skal kunne være trygg på disse stedene er det essensielt at det blir gjennomført ordentlig renhold og smittevask.

 

Vi er stolte deltakere i dugnaden

Det er nemlig slik at det aldri før har vært viktigere med rene og hygieniske omgivelser. Etter en lang tid med pandemi har vi i Conluo Renhold blitt dyktige renholdere innenfor smittevern.

Ved å tilby smittevask av høy kvalitet ønsker vi å være med på dugnaden for å minske smitte både lokalt og forhåpentligvis globalt. Med dette som et fellesmål er vi stolte av å kunne tilby smittevask som møter de anbefalte kravene til dine lokaler.  

Vår målsetning er at du og dine kan føle dere trygge og rene når dere er på kontoret, treningsstudioet, kjøpesenteret, osv.

Vi har mange fornøyde oppdragsgivere i Oslo og Viken.

Ta kontakt med oss dersom du har behov for smittevask!

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.