Pålitelig rengjøringsbyrå for bedrifter

En ren og trygg arbeidsplass er noe mange tar for gitt. Vår jobb er å sikre et godt og hygienisk fysisk arbeidsmiljø slik at dine kolleger kan fokusere på verdiskapning.

Vi ønsker å være en betydningsfull partner som kan sørge for hyggelige omgivelser og øke effektiviteten i din arbeidsplass, enten dette er gjennom daglig renhold, eller grundig vask 1-2 ganger i året.

Bredt utvalg av høykvalitets renholdstjenester utført av fagfolk

Som rengjøringsbyrå har vi flere års erfaring med ulike renholdsoppdrag hos bedrifter i ulike størrelser og fagfelt. Våre ansatte har god kompetanse innen alle typer renhold, inklusive spesialrenhold. Vi er meget stolte over at andelen av våre ansatte som er sertifiserte renholdsoperatører ligger langt over snittet i Norge, slik at vi som rengjøringsbyrå kan tilby deg arbeid utført av kvalitetssikrede fagfolk.

Alle våre renholdere er sertifisert for nivå 2 innen NS-INSTA800, som er den norske standarden for å bedømme rengjøringskvalitet som skal benyttes av alle rengjøringsbyrå.

 For våre eksisterende kunder løser vi en rekke forskjellige oppdrag i ulike størrelser.

Vi løser blant annet, men er ikke begrenset til  renholdsoppdrag innen:

  • Daglig renhold av kontorlokaler, kantine, mm
  • Hovedrengjøring (Grundig rengjøring ved behov)
  • Gulvpleie, herunder rehabilitering og behandling for økt varighet
  • Smittevern og desinfiseringsarbeid
  • Trappevask for borettslag og sameier
  • Vinduspuss for store og små vinduer, både innvendig og utvendig.

Trenger du eller din bedrift et pålitelig og kvalitetsbevisst rengjøringsbyrå til å utføre renholdsoppgaver på arbeidsplassen eller i borettslaget / sameiet?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby eller dersom du har noen spørsmål!

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.