Miljøvennlig renholdsfirma for bedrifter

En moderne og effektiv bedrift tar gjerne perfekt renhold forgitt, men undervurderer så absolutt ikke verdien av jevnlig besøk av renholdsfirma. Et rent kontor er selve grunnfundamentet for et hyggelig arbeidsmiljø, men også for å ha friske medarbeidere.

Dersom bedriften sjeldent får besøk av et renholdsfirma er ofte konsekvensen høyere sykefravær hos de ansatte. Vi hjelper deg med å holde dine medarbeidere glade og friske.

Siden vår oppstart i 2009 har vi som renholdsfirma bistått bedrifter, borettslag- og sameier med miljøvennlige rengjøringstjenester. Ved siden av kvalitet i våre tjenester, er det viktig for oss å vise hensyn til miljøet og omgivelsene rundt oss. Opp gjennom årene har vi vært tidlig ute med innovative og fremtidsrettet løsninger.

Kunnskap er viktig for et godt resultat

Som renholdsbedrift sørger vi kontinuerlig for å gi våre medarbeidere økt kompetanse i form av grunnkurs, men også årlig fagoppdatering. Dette har utvilsomt hjulpet oss til å øke kvaliteten på våre tjenester som renholdsfirma opp gjennom årene. Samtidig som vi er anerkjent for vår gode service i vårt daglige yrke.

Vi har en filosofi om at medarbeiderne med en arbeidsgiver som ser hva de behøver, og hjelper dem videre i arbeidslivet, bringer gode holdninger og serviceinnstilling overfor sine oppdragsgivere. For oss er kompetanseheving et svært viktig begrep og alle våre medarbeidere gjennomfører en rekke kurs for å øke kvaliteten i sitt daglige arbeid.

Som renholdsfirma bistår vi med følgende tjenester

  • Daglig renhold
  • Hovedrengjøring
  • Spesialrenhold
  • Smittevern og desinfisering
  • Gulvpleie
  • Trappevask for borettslag
  • Vinduspuss

Som renholdsbedrift har vi ingen begrensninger i våre tjenester og kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Ved siden av kvalitet, er punktlighet viktig for oss som renholdsbedrift. Du skal kunne stole på at vi leverer ønsket resultat, til ønsket tid.

Renholdsfirma som følger nordisk standard

NS-INSTA800 er en nordisk standard som angir et system for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Kompetanse innen standarden deles inn i 4 nivåer. Alle renholdere hos oss gjennomfører minimum nivå 2, alle ledere har nivå 3 og vi har medarbeidere som er på kompetansenivå 4.

Vi påtar oss oppdrag i Oslo og Viken, og har opparbeidet oss gode referanser i områdene. Vi er en seriøs renholdsbedrift du skal kunne stille høye forventninger til

Ta kontakt med oss dersom du har behov for et profesjonelt renholdsfirma for bedrifter, borettslag- og sameier.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.