Kantineleverandør for bedrifter og store bygg

I Conluo er vi stolte av å kunne fungere som en utmerket kantineleverandør for deg og dine. Vi leverer deilig, eksotisk, sunn og hjemmelaget mat av ferske råvarer, laget med kjærlighet. Målet vårt som kantineleverandør er at du kan senke skuldrene, legge fra deg arbeidet og nyte et deilig måltid på jobben. Det er nemlig slik at alle trenger gode pauser og nærerike måltid for å komme seg gjennom dagen.

Man kan si at en ordentlig kantineleverandør ikke bare er der for å levere god mat, men også for å skape trivsel, matglede og i gjengjeld effektivitet på jobben.

 

Mat etter deres ønsker

Flere av våre ansatte er immigranter, og dermed kan vi som kantineleverandør tilby et bredt utvalg av tradisjonsmat fra hele verden. I Conluo er vi også opptatte av å gi våre ansatte gode matkurs samt oppdatere de på de nyeste mattrendene.

Med et bredt utvalg kan vi garantere at dere får den kantinematen dere ønsker, om det skal være enkle lunsjbord eller storslagne retter.

Som kantineleverandør ønsker vi fremst av alt at kundene skal være fornøyde, og dermed tilbyr vi muligheten til å tilpasse menyen etter kundenes ønsker og behov.

Vi er tilgjengelige for bedrifter som er lokalisert i Oslo og Viken

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om oss som kantineleverandør.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.