Garasjevask utført av fagfolk.

Over vinteren samler det seg mye salt, grus og støv i garasjeanlegg, spesielt dersom det er hyppig brukt av flere langtreisende kjøretøy. Dette kan føre til dårlig luftkvalitet og et lite innbydende utseende. Garasjeanlegg tilknyttet arbeidsplasser oppleves gjerne som svært skitne når våren kommer og all snøen og slapsen har smeltet. I tillegg lønner deg seg å fjerne blader og rusk som samler seg i løpet av høsten for å unngå råttent biomateriale i garasjeanlegget.

Det er derfor nødvendig med garasjevask, spesielt om våren for å sikre rene omgivelser for kjøretøy og mennesker.

Vi tilbyr garasjevask av store og små anlegg, hvor vi blant annet kan rense sluk og kommer for salt og møkk, så vel som å rengjøre rundt sprinkleranlegg, overvåkningskameraer og rundt åpningsmekanismen for port. Dersom ditt garasjeanlegg ikke har et sluk, vil dette ikke by på problemer da vårt utstyr har mulighet for oppsuging av vann.

Vi har lang erfaring fra ulike typer garasjeanlegg og har rutiner for rengjøring av ulike overflater og materialer.

 

Erfaring med alle typer underlag

Det er en rekke faktorer som avgjøre vår tilnærmingsmetode til en garasjevask, blant annet underlaget i garasjen vil påvirke hvilke rengjøringsteknikker som sikrer det beste resultatet. Vi i Conluo renhold har erfaring fra alle typer underlag som; betong, asfalt, malte garasjegulv og dreneringsasfalt og har utarbeidet gode rutiner for renhold og vedlikehold av alle typer garasjegulv.

Våre erfaring er at gode rutiner er nøkkelen til høy kvalitet i arbeidet og dette har ført til en rekke fornøyde kunder i både Oslo og Viken.

Kontakt oss i Conluo Renhold slik at vi sammen kan komme frem til en løsning som passer for deg, slik at du kan få et rent og hyggelig garasjeanlegg.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.