Facility service for store bygg

Facility management dreier seg om å organisere og drifte de ulike tjenestene på eiendommen. For kantine, renhold og drift er et samspill som må harmonere for at det skal være velfungerende i praksis. Dette er vår hverdag. Hvorfor bruke deres verdifulle ressurser på å håndtere dette selv?

Stadig flere næringslokaler og større bygg tar i bruk facility service når det er mange elementer som skal fungere for et kontormiljø som ønsker å følge dagens teknologiske standard.

Våre tjenester innen facility service:
  • Renhold
  • Kantine
  • Vaktemestertjenester
  • Resepsjon
  • Møterom-service
  • Post & Bud
  • Vanne planter

Vi tar kun i bruk fremtidsrettet og miljøvennlige løsninger i vårt daglige arbeid, og ønsker å vise at vi bryr oss om miljøet og omgivelsene rundt oss.

Du kan stole på at vi håndterer alt av den tekniske og daglige driften av ditt næringslokale. Vi har alle muligheter for skreddersy en facility service-plan som er tilpasset dine behov.

Facility service utført av kompetente medarbeidere

Alle våre medarbeidere er godt utdannet og har gjennomført en rekke relevante kurs for å kunne mestre alle arbeidsoppgavene innen facility service. Du skal kunne stille forventninger til vårt daglige arbeid. De fleste ansatte har kommet fra land med høyt utdannelsesnivå og våre medarbeidere i Conluo har faktisk et gjennomsnittlig utdanningsnivå på 2-3 års universitetsutdannelse.

Vi tilbyr facility service for større bygg i Oslo og Viken. Siden vår oppstart har vi opparbeidet oss gode referanser i området og er det opplagte valget for deg som ønsker profesjonalitet og kvalitet.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå med facility service. Vi er fleksible og kan tilpasse oss etter dine behov.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.