Slik lager du Kinilaw

Kinilaw, ofte kalt filippinsk Ceviche, er en rett med rå sjømat. Dette har blitt en mer og mer populær matrett de seneste årene. Retten er opprinnelig fra Peru, men Filippinene har også sin variant av retten. Dette er attpåtil en av favorittrettene til vår kokk Rudi.

Ceviche er en ganske spesiell fiskerett der marinaden er med på å «koke fisken». Man kan bruke sitrus til dette, men her bruker vi kokos-eddik.

Ingredienser

  • Kamskjell
  • Agurk
  • Chili
  • Ingefær
  • Paprika
  • Rødløk
Marinade
  • Kokos-eddik
  • Sukker
  • Pepper
  • Smak til med salt
  • Til slutt en liten dæsj med kokoskrem

Bland inn alle ingrediensene og hell over marinade. La den virke litt. Finn frem en god vin, så er retten klar.

Kokkene våre på Fyri

..er typiske for kokkene i Conluo. Rudi og Johan har sitt opphav fra henholdsvis Filipinene og Sverige. Våre kokker er fra alle verdenshjørner og bidrar til et mangfold av kulinariske opplevelser som tilbys i våre kantiner, restauranter og lunsjbokser.

Rudi Augustin Celso

Er utdannet kokk og har bakgrunn som kjøkkensjef. I Conluo er han avdelingsleder. Du finner også Rudi på Nettavisen Livsstil sammen med vinkjenner Kjell Gabriel Hendrichs, hvor de har spilt inn en serie som kalles Streetfood og Vin.

Johan Petterson

Er vår kjøkkensjef på Hotell Jeløy Radio og vår fagsjef. Han har bakgrunn som kjøkkensjef og souschef på flere kjente restauranter og hoteller. Bl.a. Thon Hotel Opera og Son Spa-hotell

Rudi Augustin Celso

Er utdannet kokk og har bakgrunn som kjøkkensjef. I Conluo er han avdelingsleder. Du finner også Rudi på Nettavisen Livsstil sammen med vinkjenner Kjell Gabriel Hendrichs, hvor de har spilt inn en serie som kalles Streetfood og Vin.

Johan Petterson

Er vår kjøkkensjef på Hotell Jeløy Radio og vår fagsjef. Han har bakgrunn som kjøkkensjef og souschef på flere kjente restauranter og hoteller. Bl.a. Thon Hotel Opera og Son Spa-hotell

Conluo facts

  • Conluo ble startet i 2009 og er et eiendomsservice-konsern bestående av 4 selskaper med en årsomsetning på 120 mill kroner. 

  • Våre 250 ansatte består av kokker, vaktmestere, renholdere, planteeksperter, HR-spesialister, IT-ingeniører, verneingeniører mm. Andelen som er faglærte og har fagbrev er eksepsjonelt høyt i de bransjene vi representerer. F.eks. har 14% av renholderne våre fagbrev som renholdsoperatør. 

  • Conluo drifter i dag kontorbygg på opptil 30.000 m2.

  • Vi utfører alle servicetjenester på «high end» konferansehotellet Hotell Jeløy Radio. For oss er hotellet et utstillingsvindu og laboratorium for å utvikle høykvalitets servicetjenester for kontorbygg i hele Viken-området.

  • Vi utnytter vår multikulturalitet som det kraftige verktøyet det er. 

  • Vi jobber aktivt innen NHO Service og handel for vår bransjes omdømme, medarbeidertilfredshet og medarbeiderutvikling.

Du finner mer om oss her: www.conluo.no

Du finner mer om vårt konsept «lunsj på døra» her: www.lunsjpadora.no