Les mer

Gjensidig Brannkasse og Conluo - rent og ryddig samarbeid

Indre Østfold og Andebu Gjensidige Brannkasse bruker Conluo til renhold på kontorene sine i Ørje, Mysen, Rakkestad og Tomter. De byttet fra et annet rengjøringsbyrå til Conluo i mai 2018. Vi har snakket med administrasjonsrådgiver Marit Helen Lund om den store forskjellen det utgjorde å bytte byrå. 

Vi så behov for en endring fra det rengjøringsbyrået vi hadde, sier Marit. De brukte rett og slett alt for lang tid uten gode resultater. Det var ofte flekker og ting som ikke ble gjort. Vi brukte allerede Conluo på kontoret vårt i Tomter, og de kunne fortelle oss at de var veldig fornøyd. Etter et raskt googlesøk og litt sammenligning bestemte vi oss for å ta kontakt med Conluo – og det har vi ikke angret på, forteller Marit. 

Vi hadde noen møter og jeg fikk et veldig godt inntrykk, det virket seriøst og ryddig. Jeg følte jeg kunne stole på Conluo fra første stund og vi fikk en god kjemi, noe som er viktig for meg.

Det viste seg at magefølelsen var rett, vi har aldri hatt det renere, fortsetter Marit. En annen ting som er utrolig deilig er at ting bare skjer. Jeg trenger aldri å bekymre meg for om ting blir gjort. Vi har nå faste medarbeidere som vasker hos oss og som alle her på kontoret har fått et godt forhold til. Det er veldig fint å vite hvem du møter hver dag. Noen ganger har det vært vikarer som ikke har fått meg seg akkurat hvordan vi gjør ting, da gir vi tilbakemelding så blir det fikset med en gang. Det er kanskje det aller beste med samarbeidet vårt med Conluo – den gode kommunikasjon og dialogen. 

Conluo sender oss alltid beskjed hvis det er noen endringer. De holder oss oppdatert om regelverk, rutiner og hvordan det går med de ansatte. Man kan virkelig se at de bryr seg om og tar seg av medarbeiderne sine.

De er også flinke til å sende påminnelser hvis det for eksempel er lenge siden vi har vasket vinduene eller tatt en storrengjøring. Jeg vil beskrive Conluo som profesjonelle, effektive og omgjengelige. De går lenger enn de må. Her om dagen var det en av renholderne som hjalp meg med å bære inn et brannslukningsapparat. Sånne småting som dette er veldig hyggelig, avslutter Marit.

Våre verdier

“Vi skal se og tilby det
medarbeidere og kunder behøver.”

Det er ikke uten grunn at våre medarbeidere er nevnt først i vår visjon. Det er først når medarbeiderne opplever at de jobber for en arbeidsgiver som ser hva de behøver, og hjelper dem videre i arbeidslivet, at de er dedikerte servicemedarbeidere som bringer gode holdninger og serviceinnstilling til kundene de arbeider for.