Les mer

Matvirksomheten i Conluo står svært sterkt i Østfold

I Mosse-regionen driver vi Østfolds største cateringvirksomhet, lager maten på et ærverdig flott hotell, har vårt eget bakeriutsalg, produserer mat til 1000 barnehagebarn hver dag, lager maten til konseptet «Lunsj på Døra» og driver en håndfull kantiner.

Avisanmeldelser og referanser fra hver enkelt av virksomhetene nedenfor.

Mosse-regionen i Conluo har utviklet seg til å bli et bankende hjerte for vår mat-virksomhet. Vår fagsjef, «pinsett-kokken» Johan Petterson (bildet over) har store deler av uken sin faste plass på Hotell Jeløy Radio i Moss og styrer både vår matproduksjon på hotellet og har en hånd med i styringen av vår øvrige matvirksomhet. Johans egen blogg på Instagram.

Hotell Jeløy Radio

Hotell Jeløy Radio – en liten edelsten, vakkert plassert på en idyllisk odde ved Oslofjorden.

Hotellbygningen er full av historie. Den har utviklet seg fra en gammel radiostasjon til det som i dag er et kurs- og konferansehotell med en herlig atmosfære.

Conluo produserer maten på kjøkkenet her, bemanner restaurant og resepsjon samt utfører renholdet på hotellet.

Hotell Jeløy Radio

Bakeriutsalget Blings og Boller

Her produseres fristende gjærbakst, surdeigsbrød og blingser i Tørkoppveien i Rygge.

Bakeriutsalget Blings og Boller

Conluo Catering AS – tidligere Råde Selskapsmat

Vår cateringvirksomhet har holdt det gående i ca 30 år og ble en del av Conluo-familien i 2021. Dette er Østfolds største catering-virksomhet med ca 20 mil kr i omsetning (2022) I tillegg til den ordinære cateringvirksomheten, kjører vi ut lunsj til 1000 barnehagebarn hver dag. Maten til vårt konsept «lunsj på Døra» produseres også her, hver dag.

Våre verdier

“Vi skal se og tilby det
medarbeidere og kunder behøver.”

Det er ikke uten grunn at våre medarbeidere er nevnt først i vår visjon. Det er først når medarbeiderne opplever at de jobber for en arbeidsgiver som ser hva de behøver, og hjelper dem videre i arbeidslivet, at de er dedikerte servicemedarbeidere som bringer gode holdninger og serviceinnstilling til kundene de arbeider for.