I Conluo er vi opptatt av å både utvikle våre ansatte og gjøre en god jobb for våre kunder. Her kan du lese historier fra våre ansatte og samarbeidpartnere.

I Mosse-regionen driver vi Østfolds største cateringvirksomhet, lager maten på et ærverdig flott hotell, har vårt eget bakeriutsalg, produserer mat til 1000 barnehagebarn hver dag, lager maten til konseptet «Lunsj på Døra» og driver en håndfull kantiner.

Folkeuniversitetet samarbeider med Conluo for å utdanne engasjerte medarbeidere. Vi tok en prat med bedriftsrådgiver Frank Rogne i Folkeuniversitetet om samarbeidet. 

Jovita er avdelingsleder i Conluo. Hun kom fra Litauen til Norge i 2012 og begynte i Conluo i 2013. Hun har fortalt oss om sin reise, og hvorfor hun vil anbefale andre å søke en jobb i Conluo.

Jaromir kom til Norge fra Polen i 2016. Han begynte som renholder, og er nå avdelingsleder. Vi spurte han om livet i Polen, den nye hverdagen og hvordan han trives i Conluo.

Aldona er en 35 år gammel dame fra Polen. Hun jobbet i Conluo fra 2012 – 2018. Selv om hun ikke jobber her lenger hadde hun lyst til å dele sine erfaringer.

Vi har snakket med Administrasjonsrådgiver Marit Helen Lund om den store forskjellen det utgjorde å bytte byrå. 

Leveransen her har vært preget av et godt samarbeid mellom oss  og de som jobber her.

“Vi skal se og tilby det
medarbeidere og kunder behøver.”

Det er ikke uten grunn at våre medarbeidere er nevnt først i vår visjon. Det er først når medarbeiderne opplever at de jobber for en arbeidsgiver som ser hva de behøver, og hjelper dem videre i arbeidslivet, at de er dedikerte servicemedarbeidere som bringer gode holdninger og serviceinnstilling til kundene de arbeider for.