Kokk – dagtidsstillinger

Vi søker 2 ambisiøse kokker i fulltidsstilling

Conluo ble startet i 2009 og består i dag av 4 bedrifter med 250 ansatte og ca 100 millioner kroner i omsetning. Vi dekker hele eiendomsservice-sektoren og tilbyr tjenester som renhold, matservering i forskjellige former, vaktmester, resepsjon osv. Våre kontorer er i Oslo, Askim, Fredrikstad og Råde. Conluo er ISO-9001 sertifisert, Miljøfyrtårn, medlem av NHO Service og Handel, AAA-ratet hos Bisnode og Gaselle-bedrift 4 ganger. Vi har fokus på medarbeider-utvikling og et planlagt utdanningsløp for absolutt alle ansatte. Velkommen til et ambisiøst miljø hvor det skjer mye og mulighetene er mange.

Stillingene:

Det er for tiden 2 stillinger som kokk vi ønsker å få besatt snarlig. På vårt nye kjøkken i Ole Deviks vei 10-14 i Oslo behøver vi en kokk som skal bidra med å starte kantinen på stedet, samt matproduksjon for utkjøring til faste lunsj-kunder som abonnerer på vårt Lunsj på Døra konsept.

Med arbeidssted i Råde har vi også en kokke-stilling. Virksomheten her er for det meste catering og produksjon til «Lunsj på Døra»

Ønskede kvalifikasjoner til begge stillinger:

Fagbrev/faglært med erfaring

Er selvstendig og jobber bra i team

Kreativitet og engasjement

Liker travle dager

Produksjon av catering/selskapsmat

Jobbe godt i team

Vi ser etter følgende egenskaper:

– Faglig dyktig

– Kreativitet og ekte matglede

– Strukturert og trives med høyt arbeidstempo

– Stå på vilje og godt humør

– Evnen til å motivere og samarbeide med sine kollegaer

Søknad sendes: solfrid@conluo.no

Ytterligere opplysninger hos Solfrid Borge: Tlf 99 44 66 24

Vi ønsker å være fremoverlente og skal hele tiden være blant de første i vår bransje til å ta i bruk ny teknologi. Dette dreier seg for eksempel om digitalisering av rutiner og prosesser samt robotisering av arbeidsoppgaver.