Temporært renhold for bedrifter

Temporært renhold innebærer alle typer renholdsoppgaver som ikke faller under en vanlig renholdsplan for daglig renhold. Over tid bygger det seg opp møkk og støv på alle flater, noe som etter hvert kan kjennes på kroppen i form av hodepine og tretthet.

Vi tilbyr flere typer tjenester innen temporært renhold, blant annet:

  • Rengjøring av vegger, tak, mm.
  • Vedlikehold av gulv, boning, skuring.
  • Grundig nedvask (Dører, karmer, høythengende lamper)
  • Fjerning av kalk og avleiringer i sanitærrom og kjøkkenområder
  • Innvendig vinduspuss

Med temporært renhold utført av Conluo oppnår du et skinnende resultat på både vegger og tak. Våre renholdsoperatører har lang og bred erfaring med renhold av lokaler brukt i ulike bransjer.

Vi har mange års erfaring med å vaske både over og under kriker og kroker, og vet hvor det lett samler seg støv og skitt. Områder som ofte blir glemt, men som vi kan rengjøre ved temporært renhold er for eksempel: ventilasjonssjakter, tak og himling.

Sørg for å planlegge temporært renhold

Ettersom temporært renhold ikke følger en vanlig renholdsplan anbefales det å booke slike oppdrag god tid i forveien, slik at vi kan gjøre nødvendige forberedelsene for å sikre et optimalt resultat. Grundig rengjøring anbefales også å booke når aktivitetsnivået i lokalene er lave, slik som rundt ferier og høytider.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om våre tilbud slik at vi kan finne den løsningen som passer deg best!

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.