Periodisk renhold til din bedrift

Alle liker å ha det skinnende rent rundt seg, men det er ikke alltid man har overskudd til å rengjøre selv. Det er dessverre slik at støv og grums setter seg uansett om man vil det eller ei. Vi i Conluo Renhold mener at man arbeider best i rene omgivelser, og dermed kan periodisk renhold hjelpe til med både effektivitet, trivsel og ikke minst god hygiene på jobbplassen.

Vi i Conluo Renhold tilbyr periodisk renhold til bedrifter i alle størrelser og fasonger. Dermed kan dere bruke all tid og energi på bedriften uten å tenke på å måtte ta fram støvsugeren og vaskekluten.

 

Fremtidsretta og dyktige renholdere med høy faglig kompetanse

I Conluo er vi stolte av å kunne tilby periodisk renhold gjennomført av dyktige ansatte. Vi arbeider nemlig for å utdanne våre renholdere med fagbrev, og etter 2020 er 10% av våre ansatte faglærte renholdsoperatører, kontra 1% av den private delen renholdsbransjen. Slike tall liker vi, og ønsker å fortsette å øke dette tallet.

Vi jobber for en framdrift slik at vi kan forsikre et godt arbeidsmiljø, gode resultater og fornøyde kunder. Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Oslo og Viken.

Med slike omstendigheter kan vi garantere at du og din bedrift blir fornøyd med alle våre tilbud, om det er periodisk renhold eller engangstilfeller.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud.